miércoles, 12 de enero de 2011

L'ajuntament continua fent-nos mobbing

Després de patir durant mesos el tall del carrer Sant Pau, del qual ningú ens va informar als veïns, l'Ajuntament ha tornat a un objectiu al qual va renunciar fa uns mesos: aconseguir una nova muntanya de brossa davant dels nostres portals.

Com vam veure en posts anteriors la col·locació de contenidors de recollida selectiva al carrer Robador, degut a l'incivisme salvatge que ens rodeja, produeix una acumulació de brossa a la vorera que pot arribar a nivells alarmants.

Després d'insistir molt a la regidoria, vam aconseguir que desplacessin els contenidors vint metres enllà, a una zona on no hi ha cap portal. Però resulta que ara sembla que hi fan obres, així que han tornat a col·locar els contenidors en un lloc que causarà problemes d'insalubritat als veïns que hi vivim just davant.



Els veïns estem farts de la situació que vivim. Hem comprovat que l'Ajuntament és absolutament ineficaç per fer complir les lleis i ordenances al nostre carrer (ahir, sense anar més lluny, vam haver de suportar més de mitja hora de crits de diverses disputes, de matinada... I amb la Guàrdia Urbana allà mateix!). Estem tan desil·lusionats que només els hi demanem que no ens creïn més problemes ells.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Realment es un problema alarmant...hi ha gent que no pot pagar ni tan sols una habitació per viure, gent gran que rebusca als contenidors intentant trobar-hi quelcom per menjar...i a tu et molesta la posició dels contenidors...per que no et compres un solar i t'hi fas una ciutat al teu gust? Així podries situar el mobiliari urbà on et sembli més convenient i ja de pas decidir qui pot viure-hi i qui no seguint els criteris que més et plaguin donat que d'aquesta manera podries actuar i decidir com si el barri fós exclusivament teu. Aquest no ho és.

Robador Seguí dijo...

Gràcies pel teu comentari. Com hauràs vist si has llegit més articles d'aquest blog, intentem reflectir situacions que fan difícil la vida dels veïns.

El problema dels contenidors no és el més greu però el vam posar en el seu dia per denunciar la manera d'actuar de l'Ajuntament que, en comptes d'actuar per fer més fàcil la vida als veïns, el que feia era ajudar a fer-la més complicada.


Aclarim també que la posició dels contenidors no hauria de ser un problema però lamentablement, al nostre carrer ho és perquè l'incivisme que hi regna fa que s'acumulin diàriament grans quantitats d'escombreries al carrer (hi ha fotos un parell de posts més avall d'aquest).

Per últim, ens sembla fora de lloc les darreres frases del teu comentari. Nosaltres no tenim poder per fer pràcticament res al nostre barri. El poder el té l'Ajuntament, algunes associacions i els diversos grups de delinqüents que utilitzen la violència per als seus propòsits.

Nosaltres només tenim el petit poder de donar veu als veïns, de fer que es puguin expresar per mitjà d'un instrument tan humil com aquest blog.