jueves, 20 de noviembre de 2008

Soroll nocturn

Fins ara no hem parlat gaire del soroll nocturn en aquest bloc. Qualsevol veí que hagi patit aquest problema coneix els greus perjudicis que pot causar a la seva salut. Si no n'hem parlat abans no és perquè no sigui un problema per nosaltres sinó perquè estem assetjats per coses pitjors.

El soroll nocturn del carrer Robador no és -afortunadament- tan constant com el d'altres llocs, com ara la Plaça Reial, però en canvi té associat un matís que el fa més pertorbador. El soroll del carrer Robador és sovint degut a baralles, a discussions entre drogoaddictes, delinqüents, venedors de droga, prostitutes, proxenetes o pertorbats mentals. Altres cops, és només una manera que té aquesta gent incívica de marcar territori, d'apropiar-se del carrer.

Els següents vídeos són molt recents, de la nit de dimarts i de dimecres, respectivament. Tots dos entre les 2 i les 4 de la matinada.




Aquest altre vídeo és prou il·lustratiu de la situació en què ens trobem per les nits. No només es veu afectat el nostre dret al descans. Molts veïns i veïnes també tenim por de tornar a casa caminant.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Realment, aquí es viu una situació terrible. Com a veïna de la Rambla del Raval sé què és no poder dormir durant moltes nits seguides i anar a treballar en condicions lamentables. A la ràbia i la deseperació que normament provoca que hi hagi soroll al carrer s'uneix la por i l'angoixa quan aquest ve provocat per baralles o deliris...

Anónimo dijo...

´Toledano.
Esta mañana han cerrado los muebles de Sant Josep Oriol y el del pasage, supongo que tambien los de Sant Ramón.
Un punto de confianza para la concejala del distrito.

11 de Diciembre 2008