jueves, 2 de abril de 2009

Plataforma Raval per Viure

Algun cop ens han comentat que en aquest blog només donem males notícies, que només fem visible la cara més fosca del barri i contribuïm a estigmatitzar el nostre estimat Raval. Llegint aquest blog podem pensar que la majoria dels habitants són traficants de droga, proxenetes, lladres, alcohòlics, drogoaddictes o prostitutes.

Però avui volem donar una bona notícia: al Raval també hi ha gent honesta. Hi ha persones que treballen en feines legals, que volen educar els seus fills amb els valors de la nostra democràcia i conviure pacíficament i civilitzada amb els seus veïns (siguin de la raça, sexe, religió o orientació sexual que sigui).

Algunes d'aquestes persones s'han unit en una Plataforma per fer front a la destrucció del nostre espai de convivència. Com que han creat un blog on comencen a explicar el que estan fent, us remetem al que ells mateixos diuen:

Plataforma Raval per Viure

1 comentario:

Anónimo dijo...

sí, queremos un barrio en el que poder criar a nuestros hijos, ¿ es mucho pedir? el barrio no es de los vecinos es de las prostitutas y sus clientes es de los drogadictos es de todos menos del vecino que trabaja y que no molesta a nadie. Somos muchas familias las que vivimos aquí pero las cosas no mejoran.