martes, 9 de junio de 2009

Reestrena del parc infantil de Salvador Seguí





Avui és un dia feliç per a molts nens del Raval. Després de mesos de no poder utilitzar el parc infantil de la plaça Salvador Seguí per culpa de l'ús intensiu de drogoaddictes i altres delinqüents, després de setmanes d'obres, per fi avui han pogut gaudir d'aquest parc. Al llarg d'aquesta tarda una vintena de nens han pogut fer tombarelles, jugar amb els seus pares a tennis, lliscar pel tobogan... aquesta tarda, el parc infantil de la plaça Salvador Seguí semblava realment un parc infantil, com els que hi ha a qualsevol altre barri de la ciutat.

Amb les seves particularitats, sí, perquè el Raval és un barri especial. Però són unes particularitats en positiu, que parlen de la riquesa humana d'un barri que ha rebut ciutadans de molts països del món. Veure jugar plegats nens de famílies africanes, asiàtiques, europees, americanes, veure'ls compartir aquest espai entre rialles dóna esperança, ens fa creure que la convivència pacífica i cívica entre diferents cultures és possible.

Ara més que mai, estem convençuts que és necessari fer tot el possible per protegir aquest espai i evitar que els nens del nostre barri el tornin a perdre.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

no ha nada como despertarse un domingo por la mañana con el maravilloso grito de... "PUTA Y A MUCHA HONRA Y TU CALLA QUE TE FOLLAS A LOS NEGROS POR UNA BOLA DE CABALLO!!!!!!!!!!!!!!!!!"... despertarme he dicho?¿ eso si podemos considerar dormir a lo que he hecho a partir de las 7 de la mañana cuando esa especie de Muchachito Bombo Infierno que ha alquilado el 1ero 3era del núm 31 ha decidido "deleitarnos" con el último de sus conciertos... ahora, que ya nos habíamos olvidado del grupo de indios que ensayaba a todo volumen a partir de las 12 y que si no era este http://www.youtube.com/watch?v=KLyCPYC3Yhs era muuuuy parecido, se ve que nos toca "rumba catalana"... tocan dos cosas a la vez, la guitarra y las narices.
esta visto que vivir en esta calle, no tiene precio

Anónimo dijo...

Bueno por fin pude dejar a mi sobrinita de 5 años jugar un ratito en el parque. Porque como dice ella " antes en este parque se bacunaban"