martes, 15 de julio de 2008

Presentació del Bloc

Aquest bloc neix amb la voluntat d'expressar les inquietuds de centenars de veïns dels carrers Robador, Sant Rafael, Sant Pau, plaça Salvador Seguí i rodalies. Aquí donarem cabuda a tot allò que vulguin explicar-nos els seus veïns, així com a imatges i vídeos que vulguin compartir per tal d'il·lustrar les seves vivències diàries. Tot i que ens agradaria ser un altaveu de bones notícies i reflectir les meravelles del barri, aquest bloc neix per denunciar les seves carències. No pot ser d’una altra manera, ja que aquestes són massa evidents.

Volem que aquest bloc sigui el més participatiu possible. No només estem oberts a escoltar i publicar els fets que ens narren els veïns i les imatges que ens aporten (sempre que s'adeqüin a un mínim de respecte i rigor) sinó que qualsevol pot fer-ne comentaris. Pretenem amb això fomentar un debat que ajudi a aportar idees per tal que entre tots puguem anar solucionant els problemes que ens afecten.


Este blog nace con la voluntad de expresar las inquietudes de centenares de vecinos de las calles Robador, Sant Rafael, Sant Pau, plaza Salvador Seguí y alrededores. En él daremos cabida a lo que quieran contarnos sus vecinos, así como las imágenes o vídeos que quieran compartir para ilustrar las vivencias diarias. Aunque nos gustaría ser un altavoz de buenas noticias y reflejar las maravillas del barrio, este blog nace para denunciar sus carencias. No puede ser de otra manera, pues éstas son demasiado evidentes.

Queremos que este blog sea lo más participativo posible. No sólo estamos abiertos a escuchar y publicar los hechos que nos narran los vecinos y las imágenes que nos aportan (siempre que se atengan a un mínimo de rigor y respeto) sino que cualquiera puede hacer comentarios sobre ellas. Pretendemos con esto, fomentar un debate que ayude a aportar ideas para que entre todos podamos ir solucionando los problemas que nos afectan.

1 comentario:

Anónimo dijo...

También deberíais hablar de lo que pasa en la Plaza Folch i Torres, ahí un nido tremendo de delincuencia y droga, y a los vecinos nadie nos hace caso.