jueves, 31 de julio de 2008

Salimos en Qué!

(clic en la imagen para hacerla más grande)

El periódico gratuito Qué! hizo un reportaje sobre la plaza Castella i la Illa Robador el pasado 25 de julio. Hablan del parque infantil, de los toxicómanos y también de nuestro blog.

Os podéis descargar el pdf aquí:
Qué!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Avui dilluns 1 de setembre, els veïns del carrer Robador,ens em aixecat amb la casa buida, no és suficient amb drogues, prostitutes, pintades i alcoholics, sino que a sobre venen a robar a les nostres cases, amb la gent dormint a dintre.
Això sí, d'aquí dos setmanes inauguren l'hotel de 4 estrelles que "dinamitzarà el barri" serà quan vinguin els polítics de torn, aquells que dormen a pedralbes i que només pasen pel barri per a inaugurar edificis, i l'any que bé, diuen, tocarà la filmoteca. Per a aquests polítics: Que diran dels turistes que vinguin al hotel de 4 estrelles, quan els robin?, quan no puguin passar pel carrer perquè un drogadicte d'està punxant?, quan el puteros els tirin els trastos a les seves dones? Aquesta és la imatge que donaran de la seva estimada Barcelona. Aquesta és la imatge que tenim nosaltres de la nostre estimada Barcelona.