lunes, 5 de enero de 2009

La violència continua

Els vídeos que presentem a continuació corresponen a dos moments diferents del dia 5 de gener. Mentre milers de nens de Barcelona seguien la desfilada dels Reis Mags, al Raval teníem un altre tipus d'espectacle. El primer vídeo correspon a la Plaça Salvador Seguí, on l'Ajuntament va situar un parc infantil que fins ara ha tingut diversos usos: narcosala a l'aire lliure, lloc de contactes entre prostitutes i clients, urinari públic, emplaçament per botellón nocturn o lloc de repartiment de botins de robatoris, per exemple.
Aquesta nit, mentre ses majestats repartien il·lusions i caramels aptes per celíacs als nens de Barcelona, el Parc Infantil dels nens del Raval ha servit com a escenari d'una violenta discussió.



L'altre vídeo mostra una baralla encara més seriosa, en la que un dels participants esgrimeix una barra metàl·lica, amb la que marca el territori i amenaça el seu contrincant.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

....donde esta la policía.... siempre ausente cuando se necesita... Señores polítos la están cagando a base de bien....

Anónimo dijo...

Es curioso como marca el territorio el tío de la vara. Todos estos personajes me recuerdan a los documentales de la 2. Aunque hay chimpancés más civilizados que ellos. Se hace difícil entender como individuos con tan pocas luces pueden imponer su ley en una calle de esta ciudad.