viernes, 2 de enero de 2009

Quina llei s'aplica al Raval?

Aquests dies hem observat un rebrot de la violència als voltants del carrer Robador, coincidint amb una menor presència policial. Tot sembla indicar que diverses bandes de delinqüents s'estan barallant pel territori.

Les discussions i baralles es donen a qualsevol hora del dia o de la nit. Els següents vídeos donen idea de la classe d'individus que està lluitant pel control dels carrers del Raval. Entre els crits podem distingir insults homòfobs. Fins i tot, poc abans d'aquestes imatges, magribins i subsaharians discutien sobre qui tenia dret a viure al barri i qui havia de marxar al seu país.







L'altre dia vam parlar de l'ordenança de civisme i de les crítiques que havia rebut des d'alguns sectors. Potser té aspectes pol·lèmics però el que sembla evident és que quan l'estat de dret no aplica les seves lleis, uns altres ho fan en el seu lloc.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquests dies el Raval és una ciutat sense llei.

La violència s'està intensificant per moments.

Ara mateix acaba d'haver una baralla entre bandes de marroquins al carrer Robador. Utilitzaven barrots que han agafat d'alguna de les obres per a pegar-se. Per sort l'he vist des del balcó i no des del carrer.

Per què hem de viure així de desemparats??
Som ciutadans de segona??
No paguem IVA, IBI i altres impostos??
Si nosaltres, els veïns, complim la nostra part, perquè l'Ajuntament no compleix amb la seva?? No és aquest el pacte??

Anónimo dijo...

Si no lo solucionan es porque no quieren. Cada dia tengo esto más claro, quizá les interesa tener toda la mierda aquí junta ya que así es más controlable. Las cosas pueden mejorar pero los responsables no hacen nada.